ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

На телефон 0898 400 000 или mail: allegra@chp.bg Ви очакват нашите консултанти, които ще Ви предоставят необходимата информация.

Качеството е водещият критерий при реализацията на всеки проект на City Home Park. Използваме строителни материали от реномирани производители и доставчици, с които имаме дългогодишни партньорства. 

Повече за материалите можете да научите тук.

Allegra Apartments се състои от 50 двустайни, тристайни и четиристайни жилища, за които са осигурени 83 гаража и паркоместа. Те са разположени на партерния и двата сутеренни етажа, където се намират също складови помещения и паркоместа за мотопеди.

Подовото покритие на апартаментите е на  замазка. За защита от ударен шум под замазката се полага шумоизолация за дневни и спални. Стените и тавани са изпълнение с машинна гипсова мазилка. Монтирани проводници, съгласно проекта до конзолите на контактите и лампените излази, монтирани ключове и контакти. Инсталации за интернет и телевизия. Климатичната инсталация е с пригодено трасе за климатик в дневната.  Във всеки апартамент са монтирани радиатори и лири в баните. Отваряемост – съобразена, както с фасадата на сградата, така и с функционалното предназначение на изградените помещения.

Студио за интериорен дизайн City Home Interior е на Ваше разположение, за да сбъднете идеите си за функционален и уютен дом с индивидуалност и внимание към детайлите.  City Home Interior предлага комплексна услуга за обитателите на Allegra Apartments съчетаваща всички фази на проектиране, продуктов дизайн и реализация.

Можете да придобиете жилище в Allegra Apartments с ипотечен кредит от избрана от Вас банка. За Ваше улеснение Ви предлагаме възможност за ипотечно финансиране при преференциални условия от  и